Warning: Table './d1394_drupal/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:996:{s:13:\"theme_default\";s:5:\"fever\";s:13:\"filter_html_1\";s:1:\"1\";s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"5fe6eae150af4e56112c001190001c50f30fff335724864ea3d95df181c7224f\";s:10:\"menu_masks\";a:30:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:31;i:11;i:30;i:12;i:29;i:13;i:28;i:14;i:25;i:15;i:24;i:16;i:22;i:17;i:21;i:18;i:15;i:19;i:14;i:20;i:13;i:21;i:12;i:22;i:11;i:23;i:7;i:24;i:6;i:25;i:5;i:26;i:4;i:27;i:3;i:28;i:2;i:29;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:1:{i:0;s:9:\"menu-user\";}s:9:\"site_name\";s:5:\"FLOPS\";s:19:\"file_directory_temp\";s:23:\"sites/default/files/tmp\&quo in /data/web/virtuals/1394/virtual/www/includes/database.mysql.inc on line 136

D-Link představuje nový venkovní přístupový bod pro náročná firemní prostředí | FLOPS

D-Link představuje nový venkovní přístupový bod pro náročná firemní prostředí

D-Link

DAP-3690 nabízí vysoký výkon a snadné použití

Praha, 29. května 2012— D-Link rozšiřuje portfolio produktů o nový bezdrátový přístupový bod DAP-3690, který je určen pro provozně náročná prostředí. Toto dvoupásmové zařízení umí vysílat data souběžně ve dvou frekvenčních pásmech rychlostí až 300 Mb/s a je vybaveno dvěma vysokorychlostními porty pro Gigabit Ethernet, jež umožňují i alternativní napájení přes ethernetový kabel (PoE). Možnost volby ze čtyř různých režimů zaručuje vysokou flexibilitu a optimální pokrytí požadavků každé aplikace. K vysoké datové propustnosti přispívají také funkce vyrovnávání zátěže a upřednostňování multimediálních dat. Nový venkovní přístupový bod je možné pohodlně ovládat přes vestavěné webové rozhraní nebo pomocí nástrojů od společnosti D-Link, mezi které patří AP Manager II, D-View nebo AP Array. Kompletní sada pokročilých zabezpečovacích funkcí navíc blokuje přístup nevítaných hostů do sítě.

Nový Wi-Fi N dvoupásmový PoE venkovní přístupový bod umožňuje firmám vybudovat mimořádně spolehlivou vysokorychlostní bezdrátovou síť, kterou lze snadno a pohodlně ovládat přes širokou škálu nástrojů pro správu sítě. DAP-3690 je odolný proti prachu a vodě v souladu s mezinárodním označením stupně krytí IP67. Vestavěný ohřívač umožňuje udržovat provoz i za nepříznivého počasí při teplotách v rozmezí -40 °C až +60 °C a čtyři odpojitelné antény zajišťují optimální pokrytí signálem v obou frekvenčních pásmech 2,4 a 5 GHz.

Pro zajištění bezpečného a nerušeného provozu bezdrátové sítě využívá DAP-3690 nejnovější zabezpečovací funkce. WPA/WPA2 šifrování, autentizace přes RADIUS server a 802.1x, filtrování MAC adres a segmentace bezdrátové sítě, podpora VLAN a rozdělení sítě (multiple SSID) znemožňují neoprávněné zásahy do sítě. DAP-3690 dále nabízí širokou škálu pokročilých funkcí například pro detekci pirátských přístupových bodů.

Administrátoři mají pro správu DAP-3690 k dispozici několik aplikací. Kromě intuitivního grafického webového rozhraní (HTTP a HTTPS) mohou zvolit SSL pro bezpečné připojení k internetu, Secure Shell (SSH) a Telnet. Pro ovládání několika přístupových bodů z jednoho místa, i pro vzdálenou správu, mohou uživatelé využít D-Link AP Manager II (modul pro správu přes SNMPv3), D-View SNMPv3 (komplexní systém pro centrální správu a konfiguraci počítačových sítí) nebo AP Array (řešení pro přenos aktuálního nastavení Wi-Fi parametrů z jednoho AP do všech ostatních AP v síti a jejich automatickou synchronizaci). V případě poruchy řídicího AP ve skupině je automaticky převzata jeho funkce pro zajištění nepřetržitého provozu bezdrátové sítě jiným AP.

DAP-3690 je na českém trhu dostupný za doporučenou cenu 26 130 Kč bez DPH.

Pro více informací o společnosti D-Link navštivte www.dlink.cznebo www.facebook.com/dlinkcz.