Warning: Table './d1394_drupal/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:996:{s:13:\"theme_default\";s:5:\"fever\";s:13:\"filter_html_1\";s:1:\"1\";s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"5fe6eae150af4e56112c001190001c50f30fff335724864ea3d95df181c7224f\";s:10:\"menu_masks\";a:30:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:31;i:11;i:30;i:12;i:29;i:13;i:28;i:14;i:25;i:15;i:24;i:16;i:22;i:17;i:21;i:18;i:15;i:19;i:14;i:20;i:13;i:21;i:12;i:22;i:11;i:23;i:7;i:24;i:6;i:25;i:5;i:26;i:4;i:27;i:3;i:28;i:2;i:29;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:1:{i:0;s:9:\"menu-user\";}s:9:\"site_name\";s:5:\"FLOPS\";s:19:\"file_directory_temp\";s:23:\"sites/default/files/tmp\&quo in /data/web/virtuals/1394/virtual/www/includes/database.mysql.inc on line 136

NextiraOne získala ocenění Cisco Borderless Networks Partner of the Year | FLOPS

NextiraOne získala ocenění Cisco Borderless Networks Partner of the Year

Cisco, NextiraOne

Cisco ocenilo inovativní přístup společnosti NextiraOne k prodeji a službám

Praha 1. června 2012 – Na celosvětové konferenci Cisco Partner Summit v San Diegu bylo společnosti NextiraOne Germany uděleno ocenění Borderless Networks Partner of the Year za úspěšné obchodní a servisní strategie dlouholetého partnera.

„NextiraOne dokáže integrovat a přizpůsobit IT procesy provozním potřebám zákazníka,“ řekl Carsten Heidbrink, ředitel partnerských vztahů společnosti Cisco v Německu.„Základem úspěchu týmu NextiraOne je vysoká úroveň certifikací obchodníků a konzultantů, která jim umožňuje vytvářet nová zákaznická řešení, založená na našich produktech, které poskytují našim společným zákazníkům významnou konkurenční výhodu.“

Architektura Borderless Networks představuje komplexní řešení, které umožňuje oprávněným uživatelům přístup k podnikovým systémům odkudkoli, pomocí jakéhokoli zařízení a v jakoukoli dobu. Obsahuje všechny hardwarové a softwarové komponenty, které jsou potřeba pro bezpečnou, spolehlivou a integrovanou IT infrastrukturu. Architektura Borderless Networks je sestavena z klasického portfolia síťových technologií Cisco, doplněného řešením pro datová centra a virtualizaci. Usnadňuje také spolupráci mezi uživateli celé sítě.

„Našim zákazníkům dodáváme komplexní řešení s kvalitními službami. Nespokojíme se jen s implementací a instalací produktů, ale jako přidanou hodnotu dodáváme i nadstandardní služby,“ uvedl Bernd Ruppert, generální ředitel společnosti NextiraOne Germany. „Získané ocenění posiluje naše stávající vztahy se společností Cisco a dokazuje, že míříme správným směrem.“

O společnosti NextiraOne

NextiraOne je evropská společnost, která navrhuje, instaluje a spravuje řešení na podporu obchodních procesů a komunikační služby pro více než 60 000 zákazníků ze soukromého i veřejného sektoru. S využitím vysoké specializace v oblasti komunikací, zahrnující datová centra, kontaktní centra, jednotnou komunikaci, zabezpečené síťové infrastruktury a řízené služby, pomáhá NextiraOne svým zákazníkům s transformací jejich organizací a s jednodušším využitím komplexních technologií.

NextiraOne má ústředí v Paříži a přímá obchodní a servisní zastoupení v 16 zemích Evropy a v USA s více než 4 300 zaměstnanci. Společnost NextiraOne zaměstnává přes 2 500 kvalifikovaných servisních expertů a v roce 2010 dosáhla celkových tržeb na úrovni miliardy euro.

Další informace najdete na stránkách www.nextiraone.eu/cz.

*NextiraOne a logo NextiraOne jsou registrované ochranné známky společnosti NextiraOne LLC.

Kontakty pro média

Veronika Krchová