Warning: Table './d1394_drupal/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:995:{s:13:\"theme_default\";s:5:\"fever\";s:13:\"filter_html_1\";s:1:\"1\";s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"5fe6eae150af4e56112c001190001c50f30fff335724864ea3d95df181c7224f\";s:10:\"menu_masks\";a:30:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:31;i:11;i:30;i:12;i:29;i:13;i:28;i:14;i:25;i:15;i:24;i:16;i:22;i:17;i:21;i:18;i:15;i:19;i:14;i:20;i:13;i:21;i:12;i:22;i:11;i:23;i:7;i:24;i:6;i:25;i:5;i:26;i:4;i:27;i:3;i:28;i:2;i:29;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:1:{i:0;s:9:\"menu-user\";}s:9:\"site_name\";s:5:\"FLOPS\";s:19:\"file_directory_temp\";s:23:\"sites/default/files/tmp\&quo in /data/web/virtuals/1394/virtual/www/includes/database.mysql.inc on line 136

Obsah rubriky tiskové zprávy | FLOPS

Obsah rubriky tiskové zprávy

Tieto vyhrálo evropskou soutěž společnosti SAP o inovativní řešení v oblasti mobilních aplikací pro podporu výroby

Ostrava 1. června 2012 – Aplikace společnosti Tieto Mobile Mill Hubzvítězila v soutěži European SAP Innovation Challenge mobilních aplikací pro podporu výroby.

NextiraOne získala ocenění Cisco Borderless Networks Partner of the Year

Cisco ocenilo inovativní přístup společnosti NextiraOne k prodeji a službám

Ericsson nabídl zaměstnancům ke koupi akcie kategorie C

·         V souladu s usnesením řádné valné hromady z roku 2012 Ericsson navyšuje počet vlastních akcií, aby mohl nabídnout akcie pro Program dlouhodobého variabilního odměňování (LTV) pro rok 2012, který je určen zaměstnancům společnosti.

InterSystems představuje HealthShare nové generace

Strategická platforma pro informatiku ve zdravotnictví přináší převratné funkce pro propojenou zdravotní péči a aktivní analýzu

ANECT úspěšně dokončil první rok v tematické síti SSEDIC a ujímá se vedení expertní skupiny

Společnost ANECT završila úspěšný první rok členství v tematické síti SSEDIC, mezinárodním projektu podporovaném Evropskou komisí. Zástupce společnosti ANECT nově vede skupinu zaměřenou na prognózy zavedení jednoduché evropské elektronické identity.

SES nabízí profesionální služby i menším televizním platformám

SES umožňuje lokálním televizím dosáhnout za hranice svých regionů. Diváci služby ASTRA se díky tomu mohou těšit na širší a pestřejší programovou nabídku.

Společnost SES (Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) odpovídá na stoupající zájem o regionální TV vysílání a nabízí lokálním televizním stanicím podporu v  šíření jejich signálu.

Nový bezdrátový kontrolér, přístupové body a systém správy licencí DLMS od společnosti D-Link

Bezdrátový kontrolér DWC-1000 a přístupové body DWL-3600AP a DWL-6600AP pro centrální bezpečnou správu WLAN ve všech frekvenčních pásmech

Unikátní skener byl úspěšně přestěhován do depozitáře v Hostivaři

Praha, Klementinum, 11.4.2012 - Největší knižní robotický skener 4DigitalBooks DL 3003, jediný svého druhu u nás, se podařilo zdárně přestěhovat do Centrálního depozitáře Národní knihovny v Hostivaři. Při přesunu přístroje, kvůli jehož velikosti bylo nutné rozebrat jedno z oken v přízemí budovy, pomáhal i obří teleskopický manipulátor TH414.

Check Point lídrem v Magic quadrantu pro podnikové síťové firewally

Praha, 3. února 2012 - Check Point Software Technologies Ltd. (Nasdaq: CHKP), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, byl společností Gartner zařazen jako „Leader“ v posledním Magic quadrantu pro podnikové síťové firewally.1

Podle zprávy společnosti Symantec spammeři zneužívají oslavy spojené s novým rokem a velké společenské i sportovní události

Praha – 2. února 2011 – Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) zveřejnil výsledky lednové studie Symantec Intelligence Report. Ze zprávy vyplývá, že spammeři zneužívání svátky a významné události k šíření nevyžádané pošty.

Společnost Red Hat vytvořila nezávislou radu pro rozvoj open source projektu GlusterFS

PRAHA – 2. února 2012 – Red Hat, lnc. (NYSE: RHT), přední světový poskytovatel open source řešení, oznámil vytvoření orgánu GlusterFS Advisory Board, který se zaměří na podporu a větší dosah projektu GlusterFS.

Nezávislá organizace BLI ocenila Canon za inovace

PRAHA, 2. února 2012 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, získal 6 cen „Pick“ a jedno ocenění za výjimečnou energetickou účinnost při udílení prestižních cen nezávislé organizace Buyers Laboratory LLC (BLI). BLI ocenila podnikové produkty na základě výsledků náročných testů.

Canon získal ocenění „Pick“ udělovaná v zimě v následujících kategoriích:

Adastra - Koncert v Hybernii

2. 2. 2012 - Mezinárodní konzultační společnost Adastra uspořádala 31. ledna 2012 koncert Českého symfonického orchestru v divadle Hybernia pro své zákazníky a předala šek na 250 000 Kč hospicovému občanskému sdružení Cesta domů.