Warning: Table './d1394_drupal/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:995:{s:13:\"theme_default\";s:5:\"fever\";s:13:\"filter_html_1\";s:1:\"1\";s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"5fe6eae150af4e56112c001190001c50f30fff335724864ea3d95df181c7224f\";s:10:\"menu_masks\";a:30:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:31;i:11;i:30;i:12;i:29;i:13;i:28;i:14;i:25;i:15;i:24;i:16;i:22;i:17;i:21;i:18;i:15;i:19;i:14;i:20;i:13;i:21;i:12;i:22;i:11;i:23;i:7;i:24;i:6;i:25;i:5;i:26;i:4;i:27;i:3;i:28;i:2;i:29;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:1:{i:0;s:9:\"menu-user\";}s:9:\"site_name\";s:5:\"FLOPS\";s:19:\"file_directory_temp\";s:23:\"sites/default/files/tmp\&quo in /data/web/virtuals/1394/virtual/www/includes/database.mysql.inc on line 136

Tieto vyhrálo evropskou soutěž společnosti SAP o inovativní řešení v oblasti mobilních aplikací pro podporu výroby | FLOPS

SAP, Tieto

Ostrava 1. června 2012 – Aplikace společnosti Tieto Mobile Mill Hubzvítězila v soutěži European SAP Innovation Challenge mobilních aplikací pro podporu výroby. Aplikace byly hodnoceny z hlediska užitné hodnoty, řešení problému, inovace a jednoduchosti ovládání. Mobile Mill Hub je mobilní aplikace pro systém SAP, která umožňuje manažerům získat přístup ke kritickým procesům dřevozpracujícího podniku. Pomáhá rychle reagovat na změny a zajistit hladký provoz.

Z mnoha vynikajících aplikací pro SAP v oblasti výroby, které byly do soutěže přihlášeny, vybrala porota jako vítěze aplikaci Tieto Mobile Mill Hub.„Hlavním důvodem našeho úspěchu bylo to, že jsme naši aplikaci prezentovali spolu s případy užití, které manažeři při své práci potřebují dennodenně provádět, bez ohledu na to, kde právě jsou,“ poznamenal Thomas Schenk, vedoucí oddělení SAP Mobility ve společnosti Tieto.

Inovativní mobilní řešení Mobile Mill Hub je výsledkem dlouholeté práce společnosti Tieto v oblasti výroby, procesů SAP a mobilních řešení.

„Toto ocenění dokazuje, že jsme schopni poskytovat aplikace, které přinášejí zákazníkům hodnotu i praktické výhody a které mění jejich pracovní postupy. Je to důležitý milník v úsilí společnosti Tieto o růst obchodu v oblasti aplikací SAP,“ říká Robert Kaup, ředitel SAP Growth Business.

Podniková mobilní řešení jsou důležitou součástí strategie společnosti Tieto, protože právě využití možností mobilních technologií zásadně mění fungování firem. Tieto nabízí svým klientům individuální a systematický přístup při nasazování mobilních zařízení pro podporu jejich procesů, počínaje společnými workshopy, přes studie proveditelnosti, ověření vhodnosti konkrétních mobilních řešení a výběr optimální technologie, až po komplexní integraci, řízení provozu a správu životního cyklu nasazených řešení. Tieto má vlastní vývojové pracoviště, kde jeho vývojáři, v úzké spolupráci s výrobci chytrých telefonů, implementují intuitivní aplikace pro jakoukoli platformu.

Podrobnější popis aplikace Tieto Mobile Mill Hub je k dispozici na www.tieto.com/MMH.

O společnosti Tieto

Tietoje přední severoevropská IT společnost poskytující služby v oblasti IT a produktového inženýrství. Naše vysoce specializovaná IT řešení a služby doplněné silnou technologickou základnou vytvářejí skutečné přínosy pro naše místní i celosvětové zákazníky. Jako důvěryhodný transformační partner jsme blíže našim zákazníkům a rozumíme jejich specifickým potřebám. S téměř 18 000 experty se stáváme přední společnosti nabízející integrace služeb a poskytujeme to nejlepší v oblasti IT.www.tieto.com

Irena Szkanderová

oddělení marketingu a komunikace